24. 11. 2024   |   svátek má Emílie
 

Zapečené filé po italsku

Název Množství a jednotka
rybí filé 500 g
křen 100 g
máslo 80 g
citron 1 ks
rajský protlak 50 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: italská
Příprava: 30 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Filé rozdělíme na porce, ze všech stran potřeme citrónovou šťávou, osolíme, necháme odležet.Vložíme do vymazané zapékací misky. Rajský protlak promícháme s nastrouhaným křenem a touto směsí filé potřeme. Steril. okurky a cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe jimi potřené filé. Povrch pokryjeme kousky másla a v horké troubě pečeme asi 20 minut.


 


RECEPTY

Tortilly plněné vepřovým masem a zeleninou

Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept

RECEPTY

Ohnivé mamutí kuřecí maso

Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Banánový chlebíček (Banana bread)

Postup: Změklé máslo smícháme s cukrem, přidáme žloutky a šlehačem ušleháme do pěny.... zobrazit recept

RECEPTY

Rybízový koláč

Postup: Vejce smícháme s cukrem, jogurtem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Křehké řezy s tvarohem a jablky

Postup: Nejprve si přiravívme těsto "deset, dvacet, třicet"´=10dkg cukru, 20dkg tuku,... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

RESTAURACE

Penzion Šelenburk

Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...